Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
02717
Рестораторъ
[Текст]. № 12. – Київ, 2017. – журнал.
Додати до списку
Складові частини документа:
Горячие тренды 2018: Food and Beverage [Текст] // Рестораторъ. – Київ, 2017. – № 12. – С. 12-18.
Келлер, В.
Джинса vs честная конкуренция [Текст] / В. Келлер // Рестораторъ. – Київ, 2017. – № 12. – С. 30-33.
Краевский, Р.
Меню и тренды [Текст] / Р. Краевский // Рестораторъ. – Київ, 2017. – № 12. – С. 3840.
Мусатов, А.
Наведение чистоты в ресторане [Текст] / А. Мусатов // Рестораторъ. – Київ, 2017. – № 12. – С. 52-55.
Павлючок, Н.
Итоги и планы. Тренды маркетингового меню 2018 [Текст] / Н. Павлючок // Рестораторъ. – Київ, 2017. – № 12. – С. 34-37.
Тарапакина, Л.
Особенности национального сервиса Западной Украины: взгляд профессионального потребителя [Текст] / Л. Тарапакина // Рестораторъ. – Київ, 2017. – № 12. – С. 42-47.
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Читальний зал
1
1
Статистика використання: Видач: 0
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'