Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
У424.1
Ф43
Ferret, C.
Savoirs et technigues de Restaurant
[Текст]. T.2 : Organisation et technologie professionnelles / C. Ferret. – Paris, 1996. – 368с.
ББК У424.1
Додати до списку
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Науковий фонд
1
1
Теми документа
Каталог книг/Р/ресторан
Каталог книг/Р/ресторанний бізнес
Каталог книг/Р/ресторани
Каталог книг/Е/економіка та організація окремих підприємств громадського харчування
Статистика використання: Видач: 0
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'