Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
Л83
З-93
Зуйко, В. І.
Удосконалення технології житньо-пшеничного хліба для закладів ресторанного господарства [Текст]
[Текст] : автореферат дис...канд. техн. наук / Зуйко В. І. ; 05.18.16 - технологія харч. продукції. – Київ : НУХТ, 2017. – 20 с.
УДК 664.662
ББК Л83
Додати до списку
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Читальний зал
1
1
Теми документа
Каталог книг/Х/харчовi виробництва
Каталог книг/В/виробництво хлібобулочних виробів
Каталог книг/Х/хлібопекарське виробництво (хлібопечення)
Каталог книг/Б/булочні вироби
Каталог книг/С/стандартизація харчових продуктів
Каталог книг/Я/якість хлібобулочних виробів
Статистика використання: Видач: 0
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'