Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
Л99
Л97
Лявинець, Г. М.
Розроблення технології соусів емульсійного типу підвищеної харчової цінності [Текст]
[Текст] : автореферат дис. ...канд. техн. наук / Лявинець Г. М. ; 05.18.15 - технологія харчової продукції. – Київ : НУХТ, 2017. – 21 с.
УДК 641.887
ББК Л991
Додати до списку
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Читальний зал
1
1
Теми документа
Каталог книг/С/соуси
Каталог книг/С/споживні властивості
Каталог книг/П/приготування окремих страв
Каталог книг/Т/товарознавство харчових продуктів
Каталог книг/Е/емульсія
Каталог книг/С/соуси емульсійного типу
Статистика використання: Видач: 0
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'