Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
02717
Рестораторъ
[Текст]. № 3. – Київ, 2017. – журнал.
Додати до списку
Складові частини документа:
Андреишина, И.
Гостеприимство VS стандарты сервиса [Текст] / И. Андреишина // Рестораторъ. – Київ, 2017. – № 3. – C. 44-48.
Матвеева, Л.
Аромамаркетинг: как запахи влияют на размер чека [Текст] / Л. Матвеева // Рестораторъ. – Київ, 2017. – № 3. – С. 24-25.
Мусатов, А.
Пять правил работы кухни. Не дай блюду "умереть" на раздаче [Текст] / А. Мусатов // Рестораторъ. – Київ, 2017. – № 3. – С. 34-39.
Стефановская, С.
Корпоративная ритуальная магия: Сплотить коллектив - легко [Текст] / С. Стефановская // Рестораторъ. – Київ, 2017. – № 3. – С. 30-32.
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Читальний зал
1
1
Статистика використання: Видач: 7
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'