Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
02271
Мясной бизнес
[Текст]. № 3. – Київ, 2017. – журнал.
Додати до списку
Складові частини документа:
Технологические нюансы производства мясных изделий эконом сегмента [Текст] // Мясной бизнес. – Київ, 2017. – № 3. – С. 34-35.
Бурков, Г.
Виробництво й експорт м'яса: підсумки -2016 та очікування - 2017 [Текст] / Г. Бурков // Мясной бизнес. – Київ, 2017. – № 3. – С. 19-21.
Вербицкий, С. Б.
Варенко, которую ждет потребитель [Текст] / С. Б. Вербицкий // Мясной бизнес. – Київ, 2017. – № 3. – С. 46-49.
Хвыля, С. И.
Внутренняя структура некоторых колбасных оболочек [Текст] / С. И. Хвыля, М. В. Прусак-Глотов, Т. М. Гиро // Мясной бизнес. – Київ, 2017. – № 3. – С. 40-42.
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Читальний зал
1
1
Статистика використання: Видач: 2
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'