Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
У44
B98
Buttle, F.
Hotel and food service marketing [Text]
[Текст] : a managerial approach / F. Buttle. – London : Cassel, 1994. – 414 p. – 100,00.
ISBN 0-304-31533-8
ББК У44я73+У441-21я73+У424.1-21я73
Додати до списку
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Зал іноземної літератури
1
1
Теми документа
Каталог книг/Г/громадське харчування
Каталог книг/Г/готельний бізнес
Каталог книг/Р/ресторанний бізнес
Каталог книг/І/іноземна література
Каталог книг/І/іноземна література на англійській мові
Статистика використання: Видач: 2
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'