Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
02717
Рестораторъ
[Текст]. № 12. – Київ, 2016. – журнал. – 1291,8.
Додати до списку
Складові частини документа:
Андреишина, И.
Эффективная организация работы кухни. Профессиональное развитие и обучение поваров и шеф-повар [Текст] / И. Андреишина // Рестораторъ. – Київ, 2016. – № 12. – C. 40-46.
Николайчук, Е.
Факторы, влияющие на различия в стилистике вина [Текст] / Е. Николайчук // Рестораторъ. – Київ, 2016. – № 12. – С. 64-66.
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Читальний зал
1
1
Статистика використання: Видач: 4
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'