Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
02717
Рестораторъ
[Текст]. № 11. – Київ, 2016. – журнал.
Додати до списку
Складові частини документа:
Гвоздовская, В.
Как управлять производственным процесом: все о сильном шеф-поваре [Текст] / В. Гвоздовская // Рестораторъ. – Київ, 2016. – № 11. – С. 18-21.
Мусатов, А.
Пять правил работы кухни [Текст] / А. Мусатов // Рестораторъ. – Київ, 2016. – № 11. – С. 30-33.
Смотрич, К.
Пять типичных ошибок в продвижении ресторана [Текст] / К. Смотрич // Рестораторъ. – Київ, 2016. – № 11. – С. 22-24.
Стефановская, С.
Адаптация персонала в ресторане: как "приготовить" сотрудника к работе? [Текст] / С. Стефановская // Рестораторъ. – Київ, 2016. – № 11. – С. 34-36.
Терещенко, Е.
Главный тренд дизайна - честность и чистота концепции ресторана [Текст] / Е. Терещенко, Н. Соболева // Рестораторъ. – Київ, 2016. – № 11. – С. 12-17.
Трахачев, С.
Эффективное меню [Текст] / С. Трахачев // Рестораторъ. – Київ, 2016. – № 11. – C.38-41.
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Читальний зал
1
1
Статистика використання: Видач: 5
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'