Електронний каталог

208
Т34          Теплотехніка [Текст] [Текст] : методичні рекомендації до самостіцної роботи студентів / авт. Н.П. Форостяна, С.Л. Шаповал; КНТЕУ, Каф. інженерно-технічних дисциплін. – 645/16 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2016. – 63 c. – 21,00.

   ОС "бакалавр", ГЗ 0517 "Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції", НП 6,051701 "Харчові технології та інженерія", спец-ція Технології в ресторанному господарстві


ББК З.3

    Переглянути зміст            



Примірники
Місце збереження Кількість В наявностi
Сектор методичних видань 1 1


Теми документа


Статистика використання: Видач: 4 Завантажень: 0





Український Фондовий Дім Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'