Електронний каталог

307
М54          Методичні рекомендації до виконання дипломних магістерських робіт [Текст] [Текст] / авт. М.І. Пересічний, О.М. Григоренко, І.Ю. Антонюк. Т.О. Марцин, Д.В. Федорова; КНТЕУ, Каф. готельно-ресторанного та туристичного бізнесу. – 291/16 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2016. – 46 с. – 18,00.

   ОКР "магістр", галузь знань 0517 Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції,1401 "Сфера обслуговування", напрям підготовки 051701 "Харчові технології та інженерія", 140101 "Готельно-ресторанна справа", спец. "Технології в ресторанному господарстві", "Готельна і ресторанна справа", "Курортна справа"


ББК Ч481.286

    Переглянути зміст            



Примірники
Місце збереження Кількість В наявностi
Сектор методичних видань 1 1


Теми документа


Статистика використання: Видач: 20 Завантажень: 6





Український Фондовий Дім Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'