М54 |
Методичні рекомендації до виконання дипломних магістерських робіт [Текст] [Текст] / авт. М.І. Пересічний, О.М. Григоренко, І.Ю. Антонюк. Т.О. Марцин, Д.В. Федорова; КНТЕУ, Каф. готельно-ресторанного та туристичного бізнесу. – 291/16 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2016. – 46 с. – 18,00.
ОКР "магістр", галузь знань 0517 Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції,1401 "Сфера обслуговування", напрям підготовки 051701 "Харчові технології та інженерія", 140101 "Готельно-ресторанна справа", спец. "Технології в ресторанному господарстві", "Готельна і ресторанна справа", "Курортна справа"
|