Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
02717
Рестораторъ
[Текст]. № 4. – Київ, 2016. – журнал.
Додати до списку
Складові частини документа:
Авдеева, Е.
Основные тренды европейских шеф-поваров [Текст] / Е. Авдеева, А. Зеленохат // Рестораторъ. – Київ, 2016. – № 4. – С. 22-24.
Андреишина, И.
Эффективная организация работы кухни. Снабжение ресторана [Текст] / И. Андреишина // Рестораторъ. – Київ, 2016. – № 4. – С. 28-37.
Приемский, Ю.
Морепродукты в меню демократичного ресторана [Текст] / Ю. Приемский // Рестораторъ. – Київ, 2016. – № 4. – С. 52-55.
Середюк, Т.
Лучший пивной ресторан:"Хряк. Дом пива и мяса" [Текст] / Т. Середюк // Рестораторъ. – Київ, 2016. – № 4. – С. 14-21.
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Читальний зал
1
1
Статистика використання: Видач: 8
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'