Електронний каталог

Р
Р65          Розроблення інноваційних технологій продуктів і раціонів оздоровчого харчування для дітей у дошкільних навчальних закладах [Текст] [Текст] : звіт про науково-дослідну роботу (заключний) / М.І.Пересічний (кер.НДР), П.О.Карпенко, Л.В.Левандовський [та ін.] ; М-во освіти і науки, молоді та спорту України, КНТЕУ. – Київ, 2014. – 274 с. – (КНТЕУ). – Бібліогр.: с. 241-273. - Дод.


ББК Р128+Л996

            



Примірники
Місце збереження Кількість В наявностi
Читальний зал 1 1


Теми документа


Статистика використання: Видач: 2





Український Фондовий Дім Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'