Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
02891
Стандартизація, сертифікація, якість
[Текст]. № 5. – Київ, 2015. – журнал.
Додати до списку
Складові частини документа:
Що таке технічні бар'єри у торгівлі [Текст] // Стандартизація, сертифікація, якість. – Київ, 2015. – № 5. – С. 12-19.
Березовський, Ю. В.
Сучасні підходи щодо підвищення якості лляної продукції [Текст] / Ю. В. Березовський // Стандартизація, сертифікація, якість. – Київ, 2015. – № 5. – С. 30-36.
Грищенко, Ф. В.
Якість харчових продуктів. Аналітичний огляд наукових праць [Текст] / Ф. В. Грищенко, Н. О. Зареченська // Стандартизація, сертифікація, якість. – Київ, 2015. – № 5. – С. 37-42.
Миронова, А. В.
Не плутаймо фальсифікат із дієтичними продуктами [Текст] / А. В. Миронова // Стандартизація, сертифікація, якість. – Київ, 2015. – № 5. – С. 52-54.
Шабайкович, В. А.
Внутрішнє бачення якості продукції [Текст] / В. А. Шабайкович // Стандартизація, сертифікація, якість. – Київ, 2015. – № 5. – С. 43-51.
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Читальний зал
1
1
Статистика використання: Видач: 11
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'