Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
Харчова наука і технологія
[Текст]. № 4. – Одеса : ОНАХТ, 2015. – журнал.
Додати до списку
Складові частини документа:
Дяконова, А. К.
Перспективні напрями розвитку і розширення асортименту соусної продукції на емульсійній основі [Текст] / А. К. Дяконова, В. С. Степанова // Харчова наука і технологія. – Одеса : ОНАХТ, 2015. – № 4. – С. 3-7.
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Читальний зал
1
1
Статистика використання: Видач: 10
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'