Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
62352
Продукты & Ингридиенты
[Текст]. № 10. – Київ, 2015. – журнал.
Додати до списку
Складові частини документа:
Оценка качества молока [Текст] // Продукты & Ингридиенты. – Київ, 2015. – № 10. – С. 34-35.
Ринок пряников и бесквитов [Текст] // Продукты & Ингридиенты. – Київ, 2015. – № 10. – С. 16-19.
Дорохович, В. В.
Розроблення борошняних кондитерських виробів для хворих на целіакію в Україні та за кордоном [Текст] / В. В. Дорохович, М. Гріцевич, Н. Ісакова // Продукты & Ингридиенты. – Київ, 2015. – № 10. – С. 20-21.
Дорошенко, Е.
Тенденции развития рынка твердого сыра в Украине [Текст] / Е. Дорошенко // Продукты & Ингридиенты. – Київ, 2015. – № 10. – С. 28-29.
Сирохман, І. В.
Сучасні напрями поліпшення споживних властивостей борошняних кондитерсських виробів: кекси [Текст] / І. В. Сирохман, Т. М. Лозова, О. Я. Давидович // Продукты & Ингридиенты. – Київ, 2015. – № 10. – С. 24-26.
Хмарская, Н.
Сырное великолепие: как ориентироваться в мире сыров [Текст] / Н. Хмарская // Продукты & Ингридиенты. – Київ, 2015. – № 10. – С. 30-33.
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Читальний зал
1
1
Статистика використання: Видач: 11
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'