Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
03261
Хлібопекарська і кондитерська промисловість
[Текст]. № 10. – Київ, 2015. – журнал.
Додати до списку
Складові частини документа:
Береговой, И.
Товарные виды хлебопекарных дрожжей [Текст] / И. Береговой // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2015. – № 10. – С. 35-37.
Горбань, Н.
Влажность в макаронах как ее и удалять [Текст] / Н. Горбань // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2015. – № 10. – С. 42-43.
Палащенко, В.
Общая характеристика экструзионных и отсадочных машин [Текст] / В. Палащенко // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2015. – № 10. – С. 44-47.
Суприн, В.
Зачем нужны в хлебе пищевые добавки [Текст] / В. Суприн // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2015. – № 10. – С. 16-18.
Чайка, И.
Дефекты мучных кондитерских изделий [Текст] / И. Чайка // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2015. – № 10. – С. 26-27.
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Читальний зал
1
1
Статистика використання: Видач: 18
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'