Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
Харчова наука і технологія
[Текст]. № 3. – Одеса : ОНАХТ, 2015. – журнал.
Додати до списку
Складові частини документа:
Капрельянц, Л. В.
Системний підхід у вирішенні проблем ефективності технологій зберігання та переробки зерна [Текст] / Л. В. Капрельянц // Харчова наука і технологія. – Одеса : ОНАХТ, 2015. – № 3. – С. 88-89.
Коркач, А. В.
Изменение качества сахарного печенья с внесением пребиотической добавки [Текст] / А. В. Коркач, Г. В. Крусир, А. В. Егорова // Харчова наука і технологія. – Одеса : ОНАХТ, 2015. – № 3. – С. 50-55.
Ткаченко, А. С.
Поліпшення споживних властивостей цукрового печива [Текст] / А. С. Ткаченко, І. В. Сирохман // Харчова наука і технологія. – Одеса : ОНАХТ, 2015. – № 3. – С. 82-87.
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Читальний зал
1
1
Статистика використання: Видач: 12
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'