Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
02717
Рестораторъ
[Текст]. № 7-8. – Київ, 2015. – журнал.
Додати до списку
Складові частини документа:
Как основать кулинарную школу дополнительный доход и маркетинговый рост [Текст] // Рестораторъ. – Київ, 2015. – № 7-8. – C. 22-25.
Три выгоды "МЕТРО" для сегмента HORECA [Текст] // Рестораторъ. – Київ, 2015. – № 7-8. – С. 26-27.
Андреишина, И.
Бюджет ресторана - как маяк в океане [Текст] / И. Андреишина // Рестораторъ. – Київ, 2015. – № 7-8. – С. 16-21.
Банько, М.
О закарпатской кухне: "Кифлик" маленький феномен на украинском ресторанном рынке [Текст] / М. Банько // Рестораторъ. – Київ, 2015. – № 7-8. – С. 40-43.
Санина, М.
Время манжинальных продуктов [Текст] / М. Санина // Рестораторъ. – Київ, 2015. – № 7-8. – С. 35-39.
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Читальний зал
1
1
Статистика використання: Видач: 12
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'