Електронний каталог

611
Х22          Харчова хімія [Текст] [Текст] : методичні рекомендації до самостійної роботи студ. / авт. Б.К. Пасальський, Н.Ю. Чикун; КНТЕУ, Каф. товарознавства та експертизи харчов. продуктів. – 06/15 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2015. – 27 c. – 15,00.

   Освітньо-кваліфікаційний рівень "бакалавр", галузь знань 1401 "Сфера обслуговування", напрям підготовки 140101 "Готельно-ресторанна справа"


ББК Л80-1

    Переглянути зміст            



Примірники
Місце збереження Кількість В наявностi
Сектор методичних видань 1 1


Теми документа


Статистика використання: Видач: 7 Завантажень: 1





Український Фондовий Дім Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'