Електронний каталог

298
О-75          Основи наукових досліджень [Текст] [Текст] : методичні рекомендації до самостійної роботи студ. / авт. Л.В. Ткаченко, О.П. Вітряк; КНТЕУ, Каф. технології і організації рестаранного господарства. – 940/14 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2014. – 30 c. – 16,00.

   ОКР "бакалавр", ГЗ - 0517 "Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції", 1401 "Сфера обслуговування", НП- 051701 "Харчові технології та інженерія", 140101 "Готельно-ресторанна справа", ПС - 05170101 "Технології в ресторанному господарстві", 14010101 "Готельно-ресторанна справа"


ББК Ч21

            



Примірники
Місце збереження Кількість В наявностi
Сектор методичних видань 1 1


Теми документа


Статистика використання: Видач: 5





Український Фондовий Дім Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'