Електронний каталог

500
Ф50          Фізична та колоїдна хімія [Текст] [Текст] : методичні рекомендації до виконання лабораторних робіт / авт. Б.К. Пасальський, В.В. Мойсеєва; КНТЕУ, Каф. товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 688/14[замовл.] [додатковий тираж]. – Київ : КНТЕУ, 2014. – 78 c. – 22,00.

    Освітньо-кваліфікаційний рівень "бакалавр", напрям підготовки 051701 "Харчові технології та інженерія", "Технологія харчування", спеціальність "Технологія харчування, ресторанна справа та сервіс"


ББК Г5+Г6

            




Теми документа






Український Фондовий Дім Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'