Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
03261
Хлібопекарська і кондитерська промисловість
[Текст]. №5. – Київ, 2015. – журнал.
Додати до списку
Складові частини документа:
Подсластители в питании человека [Текст] // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2015. – №5. – С. 24-31.
Безбах, И.
Как исправить муку при помоле низкосортного зерна пшеницы [Текст] / И. Безбах // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2015. – №5. – С. 32-33.
Даценко, А.
Современные пищевые добавки. И новые технологии, и прибыльность производства [Текст] / А. Даценко // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2015. – №5. – С. 36.
Драгунова, В.
Производим ирис [Текст] / В. Драгунова // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2015. – №5. – С. 18-20.
Литвин, Н.
Сахарозаменители: разновидности, свойства и влияние на организм человека [Текст] / Н. Литвин // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2015. – №5. – C. 41-46.
Литвинов, Н.
Условия хранения и срок годности кондитерских изделий [Текст] / Н. Литвинов // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2015. – №5. – С. 21-23.
Семенова, А.
Білково-гречаний хліб [Текст] / А. Семенова, В. Дробот, Л. Михонік // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2015. – №5. – С. 9-11.
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Читальний зал
1
1
Статистика використання: Видач: 19
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'