Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
Харчова наука і технологія
[Текст]. № 1 (30). – Одеса : ОНАХТ, 2015. – журнал.
Додати до списку
Складові частини документа:
Крусір, Г. В.
Екологічне маркування органічних м'ясних продуктів [Текст] / Г. В. Крусір, Л. І. Короленко, А.В. та ін. Кіріяк // Харчова наука і технологія. – Одеса : ОНАХТ, 2015. – № 1 (30). – С. 60-64.
Ткаченко, О. Б.
Химия ароматов вина [Текст] / О. Б. Ткаченко, О. В. Тринкаль // Харчова наука і технологія. – Одеса : ОНАХТ, 2015. – № 1 (30). – С. 42-50.
Шевченко, Р. І.
Екологічна безпека харчових продуктов: визначення поняття [Текст] / Р. І. Шевченко, І. С. Крестінков, А. С. Обохова // Харчова наука і технологія. – Одеса : ОНАХТ, 2015. – № 1 (30). – С. 65-70.
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Читальний зал
1
1
Статистика використання: Видач: 11
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'