Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
03261
Хлібопекарська і кондитерська промисловість
[Текст]. № 3 (124). – Київ, 2015. – журнал.
Додати до списку
Складові частини документа:
Физические и химические свойства формирования макаронных изделий [Текст] // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2015. – № 3 (124). – С. 22-24.
Арская, Л.
О безупречном качестве хлеба и разнообразных его сортах [Текст] / Л. Арская // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2015. – № 3 (124). – С. 40-43.
Гирка, О.
Поліпшення споживчих властивостей і стійкості зберегання печива з використанням рослинної сировини [Текст] / О. Гирка // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2015. – № 3 (124). – С. 6-9.
Клименко, А.
Анализ Европейского рынка хлебобулочных изделий [Текст] / А. Клименко // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2015. – № 3 (124). – С. 44-46.
Мотренко, О.
Кондитерские Европы. Богатые традиции "сладкого" бизнеса [Текст] / О. Мотренко // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2015. – № 3 (124). – С. 35-39.
Сизоненко, О.
Перспективи застосування сиропу із цукрових буряків підвищеної біологічної цінності у технологіях кондитерських виробів [Текст] / О. Сизоненко, І. Крапивницька, В. та ін. Оболкіна // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2015. – № 3 (124). – С. 10-11.
Шленская, Т.
Характеристика хлебобулочных изделий для функционального питания [Текст] / Т. Шленская // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2015. – № 3 (124). – С. 32-33.
Ютина, Е.
Антиокислительные свойства продуктов переработки плодов какао [Текст] / Е. Ютина // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2015. – № 3 (124). – С. 30-31.
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Читальний зал
1
1
Статистика використання: Видач: 24
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'