Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
02717
Рестораторъ
[Текст]. №1-2. – Київ, 2015. – журнал.
Додати до списку
Складові частини документа:
Десерты: розмер имеет значение [Текст] // Рестораторъ. – Київ, 2015. – №1-2. – С. 24-25.
Не будь лапшой, ориентируйся на потребителя! [Текст] // Рестораторъ. – Київ, 2015. – №1-2. – С. 42-43.
Андреишина, И.
Оптимизация затрат ресторана в кризис и возможности роста продаж [Текст] / И. Андреишина // Рестораторъ. – Київ, 2015. – №1-2. – С. 18-23.
Сероштан, А.
Роль торговых марок при оказании услуг кафе, баров, ресторанов [Текст] / А. Сероштан // Рестораторъ. – Київ, 2015. – №1-2. – С. 34-35.
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Читальний зал
1
1
Статистика використання: Видач: 25
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'