Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
Харчова наука і технологія
[Текст]. № 4 (29). – Одеса : ОНАХТ, 2014. – журнал.
Додати до списку
Складові частини документа:
Аристова, Н. И.
Современные методики для идентификации винодельческой и безалкогольной продукции [Текст] / Н. И. Аристова // Харчова наука і технологія. – Одеса : ОНАХТ, 2014. – № 4 (29). – С. 64-69.
Бажай-жежерун, С. А.
Перспективи підвищення антиоксидантного потенціалу натуральної кави [Текст] / С. А. Бажай-жежерун // Харчова наука і технологія. – Одеса : ОНАХТ, 2014. – № 4 (29). – С. 3-8.
Мардар, М. Р.
Маркетинговая среда предприятий по производству сухих завтраков в Украине [Текст] / М. Р. Мардар, А. Макарь, Е.А. и др. Голубенкова // Харчова наука і технологія. – Одеса : ОНАХТ, 2014. – № 4 (29). – С. 14-18.
Осика, В. А.
Збереження якості затяжного печива залежно від виду паперових пакувальних матеріалів [Текст] / В. А. Осика, К. В. Мостика // Харчова наука і технологія. – Одеса : ОНАХТ, 2014. – № 4 (29). – С. 82-87.
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Читальний зал
1
1
Статистика використання: Видач: 11
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'