Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
Л86
Ч75
Чорна, Н. В.
Технологія бісквітних напівфабрикатів з використанням соргового борошна [Текст]
[Текст] : автореферат дис. ...канд.техн.наук / Чорна Н. В. ; 05.18.16 - технологія продуктів харчування. – Харків : ХДУХТ, 1998. – 18 с.
УДК 664.681
ББК Л865+Л994
Додати до списку
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Читальний зал
1
1
Теми документа
Каталог книг/К/кондитерське виробництво
Каталог книг/В/виробництво напівфабрикатів
Каталог книг/М/мучні кондитерські вироби
Статистика використання: Видач: 0
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'