Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
02891
Стандартизація, сертифікація, якість
[Текст]. № 5 (90). – Київ, 2014. – журнал.
Додати до списку
Складові частини документа:
Віткін, Л.
Визначення ступеня ризику небезпечності продукції на м'ясопереробному підприємстві [Текст] / Л. Віткін, С. Лопач, О. Ролько // Стандартизація, сертифікація, якість. – Київ, 2014. – № 5 (90). – С. 57-60.
Грищенко, Ф.
Визначення статистичних методів під час розроблення, впровадження і функціонування системи управління якістю [Текст] / Ф. Грищенко, Т. Лісніченко // Стандартизація, сертифікація, якість. – Київ, 2014. – № 5 (90). – С. 23-31.
Калита, П.
Прірва неконкурентоспроможності [Текст] / П. Калита // Стандартизація, сертифікація, якість. – Київ, 2014. – № 5 (90). – С. 40-42.
Романюта, Т.
Унормування й уніфікування національних стандартів України [Текст] / Т. Романюта, Н. Куземська // Стандартизація, сертифікація, якість. – Київ, 2014. – № 5 (90). – С. 14-18.
Шабайкович, В.
"Компетентнісні" пошуки якості освіти в болонському та інших просторах [Текст] / В. Шабайкович // Стандартизація, сертифікація, якість. – Київ, 2014. – № 5 (90). – С. 45-56.
Юзевич, В.
Оцінювання ризику споживача при купівлі харчових продуктів [Текст] / В. Юзевич, Р. Байцар, Ю. Плахтій // Стандартизація, сертифікація, якість. – Київ, 2014. – № 5 (90). – С. 62-65.
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Читальний зал
1
1
Статистика використання: Видач: 7
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'