Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
62352
Продукты & Ингридиенты
[Текст]. № 10 (118). – Київ, 2014. – журнал.
Додати до списку
Складові частини документа:
Анализ потребителей колбасной продукции в Украине [Текст] // Продукты & Ингридиенты. – Київ, 2014. – № 10 (118). – С. 42-43.
Заменители молочного жира - современное дополнение молочного жира в производстве сыра [Текст] // Продукты & Ингридиенты. – Київ, 2014. – № 10 (118). – С. 33-35.
Обзор рынка макаронных изделий Украины [Текст] // Продукты & Ингридиенты. – Київ, 2014. – № 10 (118). – С. 15-17.
Обзор рынка сыра в Украине [Текст] // Продукты & Ингридиенты. – Київ, 2014. – № 10 (118). – С. 20-23.
Вербицький, С. Б.
Використання харчових ароматизаторів згідно з нормативними документами ЕС [Текст] / С. Б. Вербицький, Т. В. Шейко // Продукты & Ингридиенты. – Київ, 2014. – № 10 (118). – С. 6-9.
Киселев, Е.
Заквасочные культури DuPont Danisco для сыроделия [Текст] / Е. Киселев // Продукты & Ингридиенты. – Київ, 2014. – № 10 (118). – С. 30-32.
Рябченко, Н.
Експертиза якості сирів [Текст] / Н. Рябченко // Продукты & Ингридиенты. – Київ, 2014. – № 10 (118). – С. 26-27.
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Читальний зал
1
1
Статистика використання: Видач: 17
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'