Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
02717
Рестораторъ
[Текст]. № 11 (118). – Київ, 2014. – журнал.
Додати до списку
Складові частини документа:
Как сделать маркетинг эффективным и малобюджетным [Текст] // Рестораторъ. – Київ, 2014. – № 11 (118). – C. 30-31.
Пиво на разлив - и не только. Выбор ресторатора: разливные напитки [Текст] // Рестораторъ. – Київ, 2014. – № 11 (118). – С. 70-75.
Андреишина, И.
Планирование меню в ресторане [Текст] / И. Андреишина // Рестораторъ. – Київ, 2014. – № 11 (118). – С. 12-16.
Трахачев, С.
Советы эксперта: как эффективно использовать потенциал роста [Текст] / С. Трахачев // Рестораторъ. – Київ, 2014. – № 11 (118). – С. 18-20.
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Читальний зал
1
1
Статистика використання: Видач: 4
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'