Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
Л99
К31
Кашкано, М. А.
Удосконалення технологій виробництва страв та кулінарних виробів на зерновій основі [Текст]
[Текст] : автореферат дис...канд. техн. наук / Кашкано М. А. ; 05.18.16 - технологія харч. продукції. – Одеса : ОНАХТ, 2014. – 20 с.
УДК 641.8
ББК Л992
Додати до списку
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Читальний зал
1
1
Теми документа
Каталог книг/Р/рецептури страв і кулінарних виробів
Каталог книг/Т/теоретичні основи харчових виробництв
Каталог книг/С/сировина
Каталог книг/К/кулінарні вироби
Каталог книг/П/приготування окремих страв
Каталог книг/Т/технологія приготування страв
Статистика використання: Видач: 1
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'