Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
Харчова наука і технологія
[Текст]. № 3 (28). – Одеса : ОНАХТ, 2014. – журнал.
Додати до списку
Складові частини документа:
Прибильский, В. Л.
Використання нетрадиційної рослинної сировини в технологіях ферментованих напоїв [Текст] / В. Л. Прибильский, І.В.. Омельчук С.В. Мельник // Харчова наука і технологія. – Одеса : ОНАХТ, 2014. – № 3 (28). – С. 47-51.
Романов, М. С.
Оптимізація процесу пивоваріння з використанням сценарного підходу в умовах ситуаційної невизначеності [Текст] / М. С. Романов, В. Д. Кишенько, А. П. Ладанюк // Харчова наука і технологія. – Одеса : ОНАХТ, 2014. – № 3 (28). – C. 89-96.
Солецька, А. Д.
Оптимизаця режимів термічного оброблення варених ковбас [Текст] / А. Д. Солецька // Харчова наука і технологія. – Одеса : ОНАХТ, 2014. – № 3 (28). – С. 73-76.
Терзиев, С. Г.
Использование микроволновых технологий в процессах комплексной переработки кофейного шлама [Текст] / С. Г. Терзиев, Н. В. Ружицкая, Т. Л. Макиевская // Харчова наука і технологія. – Одеса : ОНАХТ, 2014. – № 3 (28). – С. 85-88.
Ткаченко, Н. А.
Удосконалення технології напою кисломолочного для дитячого харчування "Біолакт" [Текст] / Н. А. Ткаченко, А. С. Авершина // Харчова наука і технологія. – Одеса : ОНАХТ, 2014. – № 3 (28). – С. 77-84.
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Читальний зал
1
1
Статистика використання: Видач: 8
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'