Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
03261
Хлібопекарська і кондитерська промисловість
[Текст]. № 10 (119). – Київ, 2014. – журнал.
Додати до списку
Складові частини документа:
Горбань, Н.
Зачем нужны в хлебе пищевые добавки? [Текст] / Н. Горбань // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2014. – № 10 (119). – С. 16-19.
Малкин, В.
Хлеб с хитозансодержащей добавкой [Текст] / В. Малкин, В. Быков // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2014. – № 10 (119). – С. 21-24.
Оникиенко, И.
Мексиканская кухня самая темперпментная на земле [Текст] / И. Оникиенко // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2014. – № 10 (119). – С. 47.
Ряшняк, А.
Применение понятий химии полимеров к замораживанию [Текст] / А. Ряшняк // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2014. – № 10 (119). – С. 36-37.
Семак, Т.
Оценка эффективности антиоксидантных свойств хлебобулочных изделий, обогащенных селеном [Текст] / Т. Семак // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2014. – № 10 (119). – С. 25-28.
Семченко, В.
Для чего нужна система вентиляции в пекарне? [Текст] / В. Семченко // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2014. – № 10 (119). – С. 38-39.
Шматченко, И.
Хлебобулочные изделия с использованием биофлавоноидов зеленого чая [Текст] / И. Шматченко // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2014. – № 10 (119). – С. 12-13.
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Читальний зал
1
1
Статистика використання: Видач: 17
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'