Електронний каталог

Р123
Н34          Наукові основи технології мінералізованих продуктів харчування [Текст] [Текст] : монографія у 3-х ч. ч.3 : Технологія збагачувальних білково-мінеральних добавок та продуктів харчування оздоровчого призначення з їх використанням / О. І. Черевко, В. М. Михайлов, М. П. Головко, ін. та ; за заг. ред. О.І. Черевка, В.М. Михайлова. – Харків : ХДУХТ, 2013. – 164 с. – Бібліогр.: с. 122-137. – 6.73, 50 пр.


ISBN 978-966-405-317-1ББК Р123.0+Л80-1+Р351

            



Примірники
Місце збереження Кількість В наявностi
Читальний зал 1 1


Теми документа


Статистика використання: Видач: 0





Український Фондовий Дім Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'