Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
62352
Продукты & Ингридиенты
[Текст]. № 6 (114). – Київ, 2014. – журнал.
Додати до списку
Складові частини документа:
Давыдова, Р.
Ветчина и варенье окорока в Германии [Текст] / Р. Давыдова // Продукты & Ингридиенты. – Київ, 2014. – № 6 (114). – C.31-35.
Доценко, В. Ф.
Сіль - як основна приправа в технології продукції ресторанного господарства [Текст] / В. Ф. Доценко, О. В. Арпуль, О. О. Дудкіна // Продукты & Ингридиенты. – Київ, 2014. – № 6 (114). – С. 12-15.
Кужилева, О. Букало С.
Обзор рынка колбасных изделий Украины [Текст] / О. Букало С. Кужилева // Продукты & Ингридиенты. – Київ, 2014. – № 6 (114). – С. 28-30.
Мельник, О. П.
Йогурт з топінамбуром [Текст] / О. П. Мельник, І. Г. Радзієвська, Н. Б. Морозова // Продукты & Ингридиенты. – Київ, 2014. – № 6 (114). – С. 24-25.
Радемахер, М.
Полезные продукты на основе молочной сыворотки: быстро и просто [Текст] / М. Радемахер // Продукты & Ингридиенты. – Київ, 2014. – № 6 (114). – С. 21.
Сорокіна, Н.
Впровадження органічного виробництва харчових продуктів в Україні [Текст] / Н. Сорокіна // Продукты & Ингридиенты. – Київ, 2014. – № 6 (114). – С. 6-8.
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Читальний зал
1
1
Статистика використання: Видач: 26
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'