Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
Бочинский, А. А.
Основные показатели,влияющие на сроки хранения колбасных изделий
[Текст] / А. А. Бочинский, И. Д. Переплетчиков
// Мясная индустрия. – 1998. – С.21-22.
ББК Л927
Додати до списку
Теми документа
Каталог статей/К/ковбаса
Каталог статей/К/ковбасне виробництво
Каталог статей/К/ковбасні вироби
Каталог статей/З/зберігання м'ясних виробів
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'