Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
03261
Хлібопекарська і кондитерська промисловість
[Текст]. № 6 (115). – Київ, 2014. – журнал.
Додати до списку
Складові частини документа:
Горбань, Н.
Крекеры с сыром и бананом [Текст] / Н. Горбань // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2014. – № 6 (115). – С. 36-37.
Лозова, Т.
Використання пакувальних матеріалів для збереження якості нових вафель [Текст] / Т. Лозова // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2014. – № 6 (115). – С. 3-6.
Новицкая, Е.
Использование ржаной муки в технологии приготовления соусов [Текст] / Е. Новицкая, А. Шваякова // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2014. – № 6 (115). – С. 31-32.
Оболкина, В.
Использование гидроколлоидов для формирования разнообразных структур кондитерских изделий [Текст] / В. Оболкина // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2014. – № 6 (115). – С. 40-41.
Оникиенко, И.
О наиболее важных веществах, которые находятся в макаронной муке [Текст] / И. Оникиенко // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2014. – № 6 (115). – С. 26-28.
Семак, Т.
Органолептическая оценка опары, теста и хлеба из пшеничной муки: советы старых мастеров [Текст] / Т. Семак // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2014. – № 6 (115). – С. 23-25.
Чайка, И.
Как получить белый мякиш хлеба? [Текст] / И. Чайка // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2014. – № 6 (115). – С. 42-43.
Шматченко, И.
Все о пралиновых конфетных массах [Текст] / И. Шматченко // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2014. – № 6 (115). – C. 46-47.
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Читальний зал
1
1
Статистика використання: Видач: 20
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'