Електронний каталог

293
М54          Методика викладання у вищій школі [Текст] [Текст] : робоча програма / авт. О.Ю. Завадинська; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 382/14 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2014. – 22 c. – 20,00.

   ОКР "магістр", напрям підготовки 8.51701 "Харчові технології та інженерія", спеціальність 8.05170113 "Технології в ресторанному господарстві", напрям підготовки 140101 "Готельно-ресторанна справа", спеціальності 8.14010101 "Готельно-ресторанна справа", 8.14010102 "Курортна справа"


ББК Ч48(4Укр)+Ч481.22+У.р

    Переглянути зміст            



Примірники
Місце збереження Кількість В наявностi
Сектор методичних видань 1 1


Теми документа


Статистика використання: Видач: 5 Завантажень: 1





Український Фондовий Дім Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'