Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
03261
Хлібопекарська і кондитерська промисловість
[Текст]. № 5 (114). – Київ, 2014. – журнал.
Додати до списку
Складові частини документа:
Абсолютно сопоставитель показатели стандартов качества пшеницы разных стран не возможно [Текст] // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2014. – № 5 (114). – С. 43-48.
Уваривание карамельной массы для халвы [Текст] // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2014. – № 5 (114). – С. 18-22.
Бєла, Н.
Користь та виробництво зернового хліба [Текст] / Н. Бєла, Г. Подпрятов // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2014. – № 5 (114). – С. 3-5.
Даценко, О.
Наиболее ефективная технология приготовления кексов [Текст] / О. Даценко // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2014. – № 5 (114). – С. 23-26.
Косенко, О.
Инвертный сахар - солодовый экстракт, кленовый сироп и мед [Текст] / О. Косенко // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2014. – № 5 (114). – С. 12-16.
Талейсник, М.
Кондитерские изделия на пралиновой основе [Текст] / М. Талейсник, Л. Аксенова, т. и др. Быстрова // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2014. – № 5 (114). – С. 27-32.
Тарасова, Е.
О спиртовом и молочнокислом брожении в тесте [Текст] / Е. Тарасова // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2014. – № 5 (114). – С. 33-35.
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Читальний зал
1
1
Статистика використання: Видач: 25
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'