Електронний каталог

350
М50          Менеджмент підприємства [Текст] [Текст] : програма / авт. С.В. Мельниченко, Н.І. Ведмідь, М.В. Босовська, Л.Д. Романчук; КНТЕУ, Каф. готельно-ресторанного та туристичного бізнесу. – 353/14 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2014. – 14 c. – 12,00.

   ОКР "бакалавр", галузь знань 0517 "Харчова промисловість та переробка с.-г. продукції", напрям підготовки 051701 "Харчові технології та інженерія", професійне спрямування "Технології в ресторанному господарстві"


ББК У290-21+У49:Ч518-21

    Переглянути зміст            



Примірники
Місце збереження Кількість В наявностi
Сектор методичних видань 1 1


Теми документа


Статистика використання: Видач: 4 Завантажень: 1





Український Фондовий Дім Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'