Електронний каталог

596
В85          Вступ до фаху [Текст] [Текст] : робоча програма навчальної практики / авт. О.В. Сидоренко, В.В. Ващенко; КНТЕУ, Каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів. – 376/14 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2014. – 18 c. – 16,00.

   Освітньо-кваліфікаційний рівень "бакалавр", галузь знань 0305 "Економіка та підприємництво", напрям підготовки 030510 "Товарознавство і торговельне підприємництво", професійне спрямування "Товарознавство і комерційна діяльність" ("Товарознавство та комерційна логістика")


ББК Ж609+У.р

            



Примірники
Місце збереження Кількість В наявностi
Сектор методичних видань 1 1


Теми документа


Статистика використання: Видач: 2





Український Фондовий Дім Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'