Електронний каталог

595
Т50          Товарознавство харчових продуктів [Текст] [Текст] : програма та робоча програма / авт. С.О. Белінська, Є.В. Тищенко, Б.О. Голуб; КНТЕУ, Каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів. – 207/14 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2014. – 34 c. – 16,00.

   ОКР "бакалавр", напрям підготовки 051701 "Харчові технології та інженерія", професійне спрямування 6.051701 "Технології в ресторанному господарстві"


ББК Л80-9

    Переглянути зміст            



Примірники
Місце збереження Кількість В наявностi
Сектор методичних видань 1 1


Теми документа


Статистика використання: Видач: 28 Завантажень: 1





Український Фондовий Дім Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'