Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
Л86
Т38
Технологія кондитерських виробів
[Текст] : Опорний конспект лекцій з дисципліни для спеціальності 7.091711 / Уклад.А.І.Юліна. – К. : КДТЕУ, 1999. – 64с. – Бібліогр.64с. – 7.80.
ББК Л86я73
Додати до списку
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Бібліографічний відділ
1
1
Науковий фонд
26
26
Читальний зал
5
5
Теми документа
Каталог книг/К/кондитерські вироби
Каталог книг/Т/технологія кулінарних виробів
Каталог книг/Т/технологія продуктів
Каталог книг/К/кулінарні вироби
Каталог книг/К/кондитерське виробництво
Каталог книг/К/кондитерська промисловість
Каталог книг/Т/технологія громадського харчування
Праці викладачів ДТЕУ/ КНТЕУ/Ю/Юліна А.І.
Каталог книг/Т/технологія кондитерських виробів
Каталог книг/Н/навчальні видання з кондитерського виробництва для вищої школи
Статистика використання: Видач: 49
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'