Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
Л99
Т38
Технологические карты на продукцию общественного питания
[Текст]. Ч.2. – К. : Техника, 1990. – 475с. – 1.90;4.20.
ISBN 5-335-00742-7
ББК Л991+Л99я2
Додати до списку
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Науковий фонд
2
2
Читальний зал
2
2
Теми документа
Каталог книг/Г/громадське харчування
Каталог книг/К/кулінарія
Каталог книг/Р/рецептури страв і кулінарних виробів
Каталог книг/Т/технологічні карти на продукцію громадського харчування
Каталог книг/Т/технологічні карти
Каталог книг/П/приготування окремих страв
Каталог книг/В/виготовлення страв з окремих продуктів
Статистика використання: Видач: 294
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'