Електронний каталог

582
В85          Вступ до фаху [Текст] [Текст] : робоча програма навчальної практики / авт. Н.В. Притульська, А.А. Самойленко, В.А. Осика; КНТЕУ, Каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів. – 1159/13 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2013. – 14 c. – 13,00.

   Освітньо-кваліфікаційний рівень "бакалавр", галузь знань 0305 "Економіка та підприємництво", напрям підготовки 030510 "Товарознавство і торговельне підприємництво", професійне спрямування 03051003 "Експертиза товарів та послуг"


ББК Ж609+У.р

            



Примірники
Місце збереження Кількість В наявностi
Сектор методичних видань 1 1


Теми документа


Статистика використання: Видач: 3





Український Фондовий Дім Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'