Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
Харчова наука і технологія
[Текст]. № 4 (13). – Одеса : ОНАХТ, 2010. – журнал.
Додати до списку
Складові частини документа:
Верхівкер, Я. Г.
Дослідження кон`юктури ринку виробництва нектарів та соковмісних напоїв [Текст] / Я. Г. Верхівкер, В. А. Дроздова, Г.Г. та ін. Кріпоколо // Харчова наука і технологія. – Одеса : ОНАХТ, 2010. – № 4 (13). – С. 86-87.
Горячова, О. О.
Дослідження ароматичних властивостей купажованих соків [Текст] / О. О. Горячова // Харчова наука і технологія. – Одеса : ОНАХТ, 2010. – № 4 (13). – С. 63-66.
Козонов, Т. В.
Определение теплофизических свойств кофе [Текст] / Т. В. Козонов, Ю. А. Козонова, А. С. Титлов // Харчова наука і технологія. – Одеса : ОНАХТ, 2010. – № 4 (13). – С. 83-85.
Крючкова, Ю. Б.
Система управлення пищевой безопасностью на производстве [Текст] / Ю. Б. Крючкова // Харчова наука і технологія. – Одеса : ОНАХТ, 2010. – № 4 (13). – C. 103-106.
Малькова, М. Г.
Способ получения диетических пищевых волокон из отходов консервного производства [Текст] / М. Г. Малькова // Харчова наука і технологія. – Одеса : ОНАХТ, 2010. – № 4 (13). – С. 27-28.
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'