Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
Харчова наука і технологія
[Текст]. № 3 (12). – Одеса : ОНАХТ, 2010. – журнал.
Додати до списку
Складові частини документа:
Домарецький, В. А.
Стан і перспективи розвитку пивоварної промисловості України [Текст] / В. А. Домарецький, І. В. Мельник // Харчова наука і технологія. – Одеса : ОНАХТ, 2010. – № 3 (12). – С. 7-9.
Дышкантюк, О. В.
Особенности технологий приготовления блюд ресторанного питания при обслуживании иностранных туристов [Текст] / О. В. Дышкантюк, томир Л.А. Ти // Харчова наука і технологія. – Одеса : ОНАХТ, 2010. – № 3 (12). – С. 81-85.
Мельник, И. В.
Исследование влияния горьких веществ хмеля на качество готового пива [Текст] / И. В. Мельник // Харчова наука і технологія. – Одеса : ОНАХТ, 2010. – № 3 (12). – С. 50-54.
Романова, З. М.
Фізичні аспекти оптимізації процесів пивоварення ренгенівським опромінюванням [Текст] / З. М. Романова, В. С. Зубченко, М.С. та ін. Романов // Харчова наука і технологія. – Одеса : ОНАХТ, 2010. – № 3 (12). – С. 86-89.
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'