Електронний каталог

Л81
Н73          Нові технічні рішення в проектуванні обладнання для теплової обробки харчової сировини [Текст] [Текст] : монографія у 3-х ч. ч. 2 : Використання електроконтактного нагрівання в процесах жарення кулінарної продукції / авт. кол.: О.І. Черевко, В.М. Михайлов, І.В. Бабкіна та ін.; за заг. ред. О.І. Черевко, В.М. Михайлова. – Харків : ХДУХТ, 2012. – 150 с. – Бібліогр.: с.142-150. – 30.00, 300 пр.


ISBN 978-966-405-273-0ББК Л81-5+Л813

            



Примірники
Місце збереження Кількість В наявностi
Читальний зал 1 1


Теми документа


Статистика використання: Видач: 12





Український Фондовий Дім Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'