Електронний каталог

137
П75          Прикладна механіка [Текст] [Текст] : методичні рекомендації до практичних занять / авт. Т.В. Савченко; КНТЕУ, Каф. інженерно-технічних дисциплін. – 567/12 [замовл.] [додатковий тираж]. – Київ : КНТЕУ, 2012. – 120 c. – 24,00.

    Освітньо-кваліфікаційний рівень "бакалавр", галузь знань 0517 "Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції", напрям підготовки 6.051701 "Харчові технології та інженерія", професійне спрямування "Технологія харчування, ресторанна справа та сервіс"


ББК В21

            




Теми документа






Український Фондовий Дім Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'